2018. január 14., vasárnap

Jelek ha csak kihasználnak

Sziasztok! Lányok, kezeket fel, ki került már olyan szituációba, hogy nem tudta eldönteni, hogy mik a szándékai annak a bizonyos fiúnak? Pedig észre lehet venni, ha csak az a szándéka, hogy befeküdj az ágyába. Itt van néhány jel, ami közül ha többet is tapasztalsz, érdemes elgondolkozni a dolgon, mert talán nem ő a megfelelő társ neked, ha szerelmet keresel.


1. Nem akar különféle programokat veled, inkább csak a lakására hív át, pedig még csak most kezdtetek el találkozgatni.
Tipp: Ha felveti, hogy menjetek fel hozzá, mondj program ötleteket, amikhez jobban lenne kedved. Ha minden ötletedet elveti és ragaszkodik, hogy fel menj hozzá, az gyanús.

2. Túl sokszor hozza szóba a szexet, mintha ez lenne a kedvenc témája. Esetleg céloz rá, hogy az milyen fontos egy kapcsolatban.
A bizonyos " ha nem fekszel le velem, akkor nem szeretsz" mondat hallatán azonnal fogd menekülőre, ugyanis ez érzelmi zsarolás.

3. Nem mesél magáról. Persze, van aki nehezebben nyílik meg, de ha nem is akar, akkor valószínűleg nem szeretné, hogy az élete része legyél.
Tipp: Kérdezgesd a gyerekkoráról, a szüleivel való kapcsolatáról, a barátairól, a terveiről a jövőre nézve. Megfogod látni, hogy beakar-e avatni téged, vagy nagyon hamar letudja a témát.

4. Nem érdeklődik a családod és a barátaid iránt. Persze, nem is fogja akarni megismerni őket, már a kapcsolatotok elején, de az is sokat jelent ha kérdez róluk valamit. Az viszont nem jó, ha azt se akarja tudni, hogy szerető családban élsz-e vagy vannak-e barátaid egyáltalán. Illetve még az is intő jel, ha direkt kihúzza magát az olyan események alól, ahol a szüleid is jelen lesznek.

5.  És ez fordítva is igaz. Nem mesél a legjobb barátairól és a családjáról se. Arra hogy elvigyen a szüleihez, vagy együtt menjetek a barátaival bulizni, még csak nem is gondol, és ha te veted fel, nem repes az ötlettől, maximum rád hagyja, hogy majd ilyen is lesz.

6. Nem érdeklődik a dolgaid iránt. Például elmeséled neki, hogy lesz egy fontos vizsgád és utána nem kérdez rá, hogy hogyan sikerült. Előfordulhat, hogy ki megy a fejéből, de ha folyamatosan "elfelejt" kérdezősködni egy-egy esemény után amiről beszéltél, az már gyanús lehet.

7. Telik az idő, te nem fekszel be az ágyába, ő meg egyre kevesebbet keres. Ilyenkor nyugodtan kérdez rá, hogy miért hanyagol, és a "nincs elég időm" elég béna kifogás.

8. Ha nem vagytok egypár, de nem is veti fel, hogy lehetnétek. Ha már több, mint egy hónapja találkozgattok, ne várj tovább, hozd fel a témát te, és ha akkor se akar  bele menni, lépj tovább. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése