2017. december 13., szerda

10 dolog év végéig

Sziasztok! Szeptember óta nem voltam aktív blogger, de most úgy döntöttem vissza térek, újult energiával és rengeteg ötlettel. :)
Kezdetnek összeszedtem 10 dolgot, amit ajánlok, hogy tedd meg december végéig, hogy felkészülten kezdhesd az új évet. :)

1. Szerez egy 2018-as határidőnaplót
Tudom, hogy nem mindenki használ ilyet, de én ajánlom.

2. Szelektálj
Kiselejtezed a nem használt ruháid vagy egyéb tárgyaidat, amiket te már nem használsz, de mások örülhetnek neki. Főleg így, karácsony előtt, amikor a legtöbb ember többet jótékonykodik, mint máskor.

3. Rakj rendet a szobádban
Valahogy jobb érzés egy szép, rendezett szobával köszönteni az újévet.

4. Vegyél búcsút
Tudom, hogy ezt se szokták sokan, de ajánlatos. 2017 utolsó napjain vonulj félre egy fél órára, akár a határidőnaplóddal, akár egy sima naplóval, vagy ha nincs, csak az emlékeiddel. Idézd fel, hogy milyen fontosabb események történtek veled, miket értél el ebben az évben, jövőre mit akarsz másképp csinálni.

5. Engedd el a sérelmeket

Ha valaki megbántott és fájdalmat okozott, itt az ideje megpróbálni elfelejteni és túl lépni rajta. Új év, új kezdett.

6. Változtass valamit magadon
Új év, új külső. Lehet ez egy rég tervezett új hajszín vagy füllyukasztás bevállalása, de akár lehet valami apróság is mint például néhány más stílusú ruha beszerzése vagy egy kis frizura igazítás.

7. Fejezz be egy elkezdett projektet
Lehet ez bármiféle feladat, amibe egyszer belevágtál valamiért, de aztán csak húztad-halasztottad. Itt az ideje végre túl lenni rajta, ne halogasd át 2018-ra.

8. Szerezz motivációt az újévre
Hallgass motiváló zenéket, írj össze idézeteket, amik erőt adnak.Tegyél róla, hogy újult energiával kezd az évet.

9. Keress fel egy régi barátot
Biztos neked is vannak olyan ismerőseid, akik régen fontosak voltak neked, de mostanában megszakadt a kapcsolatotok. Itt a karácsony és a szilveszter, tehát a tökéletes alkalom, hogy felkeresd őket.

10. Fogadalmak/tervek
Bevallom őszintén, hogy én tavaly erre az évre több fogadalmat is tettem, de egyiket sem tartottam be igazán. De attól tervezni még lehet. 2018-as terveim között szerepelni fog például, hogy végre megcsináltatom a tervezett tetoválásomat, rendszeresebben fogok jógázni és, hogy leteszem az angol nyelvvizsgát. Majd meglátjuk, hogy mit fogok végül megvalósítani.
Tényleg, nektek vannak már terveitek 2018-ra? Osszátok meg velem kommentben. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése