2016. november 26., szombat

5 apró szépségápolási tipp

Sziasztok!
Mint már tudhatjátok, ez az oldal elsősorban azért jött létre, hogy szórakoztassalak titeket. Nem szeretnék szépségápolással foglalkozni, de úgy döntöttem most az egyszer kivételt teszek.
Elhoztam nektek néhány apró sminkelési és bőrápolási trükköt, hátha valaki hasznát tudja venni.



1.  Pattanás ellen parfüm
Elsőre ez talán furán hangozhat, de az én tapasztalataim szerint segít valamennyit.  Ha kinő az az undok pont a fejedre, fújj valami parfümöt az ujjadra majd kend be vele a pattanást. Kicsit csípni fog, de ne ijedj meg tőle.
Ezt csináld meg naponta kétszer, elvileg gyorsabban el fog tűnni. 



2.  Vizes szempillaspirál
Könnyen lehet, hogy neked is az egyik szemednél szőkébbek a szempilláid vagy kevesebb van belőlük. Nedvesítsd be a spirált és úgy kend fel arra a szemedre, ahol azt szeretnéd, hogy erősebb legyen. Utána hagyd megszáradni és már jó is lesz.
A másik szemeden csak szárazzon használd. 




3. Ajakdúsítás fogkefével
Ha úgy érzed, a szád túl vékony, akkor van egy apró trükköm rá. Indulás előtt alaposan dörzsöld át az ajkaidat fogkefével, ezáltal kicsit feldagad és vastagabbnak fog tűnni.  Viszont sokáig nem fog tartani, pár órán belül elmúlik a hatása.




4. Szemöldökfésű a szempillákra
Ha a spirál használata után kicsit összeragadtak a pilláid, szemöldökfésű műanyag részével könnyen szét tudod őket választani.



5. Szemöldökfésű a szemöldökre
Ha neked is kissé bozontos és napközben hajlamos összeborzolódni, reggel fújd be a szemöldökfésűdet hajlakkal majd úgy fésüld ki a szemöldököd.


  Ha találtatok számotokra eddig ismeretlen, de hasznosnak tűnő tanácsot írjátok meg nekem kommentbe.
Ha valamelyiket kipróbáltátok, tudassátok velem, hogy mennyire használt 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése