2016. december 1., csütörtök

Debbie Macomber: A fagyöngy alatt

Sziasztok!
Eljött a december, ezért a blogom is elkezd ráhangolódni az ünnepekre.
Először hoztam nektek egy karácsonyi könyvajánlót.

Magyar cím: A fagyöngy alatt
Eredeti cím: Mr. Miracle
Szerző: Debbie Macomber


Fülszöveg:
Addie ​Folsom egykor nagy álmokat szövögetve vette nyakába a világot. A lány az érettségi vizsga előtt otthagyta az iskolát, sőt a szülői házat is, hogy a maga útját járja. Immár felnőttként, édesapja halála után hazatér, hogy az anyjával töltse az ünnepeket. Ám valósággal földbe gyökerezik a lába, amikor megtudja, hogy az asszony egészen mást tervezett: a legjobb barátnőjével, Julie-val kéthetes floridai hajóutazásra indulna. Úgy tűnik azonban, egy baleset keresztülhúzza a számításaikat. Julie fia, Erich, akit Addie a háta közepére kíván, balesetet szenved. Mivel a lány tudja, az édesanyjának mekkora szüksége van erre az útra, kénytelen-kelletlen felajánlja, hogy gondját viseli a férfinak a távollétükben. Erich azonban mogorvább, mint valaha, sőt az ünnepeket is utálja. Vajon némi égi segítség elegendő lesz ahhoz, hogy a karácsonyi csoda ezúttal se maradjon el?


Vélemény:

Szívet melengető történet. Van benne szerelem, karácsony, angyalok, hóesés, aranyos párbeszédek és minden más, ami kell egy ilyen könyvbe.
A történet maga könnyed hangulatú, egy-két délután alatt ki lehet olvasni. Arra pont jó, hogy a karácsonyi készülődés fáradalmaiból egy kicsit kiszakadjunk.
Kikapcsolódásnak tökéletes, de semmi extrát nem nyújt. Számomra egyszer olvasható volt.

Ajánlom:
Minden lánynak vagy nőnek, aki szereti a rövid, de bájos romantikus történetet és a karácsonyi hangulatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése